Budapest

Budapest

Felsőoktatási tanulmányokat segítő kurzusok az ELTE Nagytétényi úti Kollégiumában

Tisztelt MÁSZ-os Hallgató! 

 

A MÁSZ felújításra váró épületünk nélkül, „vendégségben” is folytatja munkáját. Örömmel értesítjük, hogy a 2018/2019-es tanév tavaszi szemeszterében is lehetőség nyílik felsőoktatási tanulmányokat segítő, fejlesztő, felzárkóztató kurzusokra jelentkezni.

(A kurzusok az ELTE „MÁSZ” szakkollégiumi pályázatában foglalt tevékenység mellett, attól függetlenül is megszervezésre kerülnek. A két tevékenység nem zárja ki egymást.)

A most meghirdetésre kerülő kurzusokat javasoljuk azoknak a kedvezménytörvény hatálya alá tartozó hallgatóknak, akik budapesti felsőoktatásban tanulnak, és szeretnék kiegészíteni a tanulmányaikat. Kapacitás függvényében a Nagytétényi úti Kollégium többi kollégistája is csatlakozhat a képzésekhez.

A kurzusokra való jelentkezés nem kötelező. A kurzusok sikeres elvégzése (vizsgajegy megszerzése) azonban plusz pontot jelent a következő évben a kollégiumi jelentkezésnél, valamint a miniszteri ösztöndíj pályázatnál.

Kérjük, hogy jelentkezését a következő e-mail címre (nagy.andrea@kancellaria.elte.hu) 2019.03.18.-án 24 óráig küldje el a kurzus címének megnevezésével, valamint kérjük, hogy adja meg nevét, és (ELTE) Neptun kódját.

Reméljük, hogy a kurzuskínálatban talál az Ön számára jól hasznosítható előadást, tréninget.

Kurzus megnevezése Oktató neve Óraszám Időpont
Projekttervezés, pályázatírás Karsai Szilvia 20 2019. március 23 - 24. 9.00 - 18.00
Sikeres csapatmunka elméletben és gyakorlatban Mező Andreaa 20 2019. május 4 - 5. 9.00 - 18.00
Tanulástechnika Karsai Szilvia 20 2019. május 11 - 12. 9.00 - 18.00

Felhívjuk a figyelmét, hogy a tréningek esetében 15 (maximum) fő jelentkezése esetén tudunk kurzust indítani. Ezért kérjük, hogy jelöljön meg egy második kurzuscímet arra az esetre, ha az elsőnek megjelölt kurzusra a hallgatói létszámkorlátozás miatt már nem férne be.

Az egyes kurzusok feltöltésénél elsősorban a jelentkezési időt vesszük figyelembe, és a miniszteri ösztöndíjasokat részesítjük előnyben.

Minden a kurzussal kapcsolatos egyéb fontos információról az első órán tájékoztatjuk Önt.

 

Budapest, 2019. 02. 25.

 

    Fejes István

    kollégiumi vezető

 

2019.02.24.