Budapest

Budapest

Felsőoktatási tanulmányokat segítő tréningek MÁSZ-os hallgatók részére

Tisztelt MÁSZ-os Hallgató! 

 

A MÁSZ felújításra váró épületünk nélkül, „vendégségben” is folytatja munkáját. Örömmel értesítjük, hogy a 2019/2020-as tanév őszi szemeszterében is lehetőség nyílik felsőoktatási tanulmányokat segítő, fejlesztő, felzárkóztató kurzusokra jelentkezni.

(A kurzusok az ELTE „MÁSZ” szakkollégiumi https://martonaron.elte.hu/kollegium/budapest pályázatában foglalt tevékenység mellett, attól függetlenül is megszervezésre kerülnek. A két tevékenység nem zárja ki egymást.)

A most meghirdetésre kerülő kurzusokat javasoljuk azoknak a kedvezménytörvény hatálya alá tartozó hallgatóknak, akik budapesti felsőoktatásban tanulnak, és szeretnék kiegészíteni a tanulmányaikat. Kapacitás függvényében a Nagytétényi úti Kollégium többi kollégistája is csatlakozhat a képzésekhez.

A kurzusokra való jelentkezés nem kötelező. A kurzusok sikeres elvégzése (vizsgajegy megszerzése) azonban plusz pontot jelent a következő évben a kollégiumi jelentkezésnél, valamint rendezvényekre, pl. kirándulásokra történő jelentkezésnél.

Kérjük, hogy jelentkezését a következő e-mail címre (nagy.andrea@kancellaria.elte.hu) 2019.11.8.-án 24 óráig küldje el a kurzus címének megnevezésével, valamint kérjük, hogy adja meg nevét, és (ELTE) Neptun kódját.

Kurzuskínálat 2019/20 tanév - I. félév
Tantárgy Oktató Óraszám Képzés jellege Időpont
Kommunikációs és prezentációs technikák Karsai Szilvia; Galamb-Kassa Gabriella 20 tréning 2019. november 9-10. 9.00-18.00
Időgazdálkodás Karsai Szilvia; Galamb-Kassa Gabriella 20 tréning 2020. január 11-12. 9.00-18.00
Tanulásmódszertan, tanulási technikák Karsai Szilvia; Galamb-Kassa Gabriella 20 tréning 2020. január 18-19. 9.00-18.00

Reméljük, hogy a kurzuskínálatban talál az Ön számára jól hasznosítható előadást, tréninget.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a tréningek esetében 15 (maximum) fő jelentkezése esetén tudunk kurzust indítani. Ezért kérjük, hogy jelöljön meg egy második kurzuscímet arra az esetre, ha az elsőnek megjelölt kurzusra a hallgatói létszámkorlátozás miatt már nem férne be.

Az egyes kurzusok feltöltésénél elsősorban a jelentkezési időt vesszük figyelembe, és a miniszteri ösztöndíjasokat részesítjük előnyben.

Minden a kurzussal kapcsolatos egyéb fontos információról az első órán tájékoztatjuk Önt.

 

Budapest, 2019.10. 28

 

Fejes István

kollégiumi vezető

 

2019.11.05.